23 november 2018 - Rioolbeheer en Asset Management

Te Antwerpen

Toelichting van de Innovyze softwareproducten voor geoptimaliseerd rioolbeheer en proactief Asset Management & presentaties van toonaangevende projecten. Hierbij komt u meer te weten over de laatste nieuwigheden van het databeheersprogramma InfoNet (nu InfoAsset Manager), hoe de afgeleide producten InfoNet Mobile (nu InfoAsset Mobile) en InfoAsset Online u kunnen bijstaan in het updaten en delen van data en hoe de Asset Management tool InfoMaster (nu InfoAsset Planner) u helpt om aan proactief en risico-gestuurd rioolbeheer te doen.

Benieuwd naar hoe dit werkt? Kom dan zeker af naar ons Event!

Voor gemeentes, rioolbeheerders en adviesbureaus – kortom iedereen met interesse in rioolbeheer en Asset Management.

Er zullen voldoende netwerkmomenten zijn om kennis maken met de Innovyze Asset Management expert en ervaringen te delen met (andere) gebruikers.

Katrin Boden
Sales Account Manager
+32 471 851 639
katrin.boden@inneautech.com

23 mei 2018 - Integrale Modellering Stedelijk en Oppervlaktewater

Verslag Jaarbeurs Meet Up te Utrecht

Op 23 mei 2018 organiseerde InneauTech de infodag ‘Integrale Modellering Stedelijk en Oppervlaktewater’ in het Jaarbeurs Meet Up te Utrecht. Op deze dag werd de focus gelegd op de watermodelleringssoftware InfoWorks ICM van Innovyze, gekend omwille hun innovatieve modellerings- en managementsoftware voor de watersector.

De bijna 50 aanwezigen kunnen beamen dat het een boeiende dag was. De Innovyze expert Andrew Walker ging dieper in op het 2D modelleren van het terrein zowel stedelijk als landelijk gebied en de modellering van rivieren en open waterlopen. Deze softwarepresentaties werden afgewisseld door interessante Case Studies van InfoWorks ICM gebruikers. Hierbij kwamen diverse projecten én modellen aan bod wat de veelzijdigheid van het programma aantoont.

Tijdens de verkwikkende pauzes en smakelijke broodjeslunch hadden de aanwezigen de gelegenheid om kennis te maken en ervaringen te delen met andere gebruikers en geïnteresseerden. Het publiek was een leuke en diverse groep: zowel studiebureaus, Waterschappen, Provincies en openbare instellingen uit Vlaanderen en Nederland waren present.

Naast InfoWorks ICM, werden ook de volgende producten toegelicht door de experten van Innovyze: de real-time modelleringstool ICMLive, de module voor het werken met tijdsreeksen TSDB en de ontwerpsoftware voor hemelwaterinfrastructuur en bronmaatregelen XPDrainage.

Voor herhaling vatbaar dus in 2019 – zie dat je er dan ook bij bent!

Katrin Boden
Sales Account Manager
+32 471 851 639
katrin.boden@inneautech.com

Infodagen Riolering en Drinkwater Software - 8 en 9 maart

De InneauTech Infodagen Riolering en Drinkwater Software op 8 en 9 maart 2017 te Nieuwegein waren een succes. Een mooi aantal Innovyze software gebruikers en niet-gebruikers vanuit Nederland en België woonden deze infodagen bij.

Op woensdag 8 werd er toegespitst op de applicaties voor Rioleringen/Stedelijk water en op donderdag 9 maart kwamen de Drinkwater Software producten aan bod. De deelnemers konden genieten van Software presentaties en Case Studies betreffende Asset Management, Hydraulische modellering en Real Time Modellering.

Deze infodagen gaven de kans aan de deelnemers om hun kennis te verruimen over de Software producten die ze reeds dagdagelijks gebruiken, maar ook om te vernemen welke Software producten in de toekomst ingezet kunnen worden in hun organisatie. Tevens was er de gelegenheid om vragen te stellen aan InneauTech en Innovyze en om gebruikerservaring en interesses uit te wisselen met elkaar.

Bedankt aan alle deelnemers en sprekers voor hun aanwezigheid en bijdrage! De slides van de presentaties kunnen hieronder geraadpleegd worden.

Programma + Presentaties:

Wilt u meer te weten komen over de Software Producten, ontdek het op http://www.innovyze.com/products/

Indien u vragen heeft, aarzel niet om me te contacteren.

Katrin Boden
Sales Account Manager
+32 471 851 639
katrin.boden@inneautech.com

Contact

Contacteer ons
Contactez-nous

photo Katrin Boden

Katrin Boden

Sales Account Manager
Belgium, Netherlands, Luxembourg

+32 471 85 16 39
katrin.boden@inneautech.com


InneauTech sprl

Rue de Jean Sonet 23
B-5032 Gembloux
Belgium
+32 81 94 65 12
info@inneautech.com